فهرست مطالب

Interdisciplinary Journal of Virtual Learning in Medical Sciences - Volume:5 Issue: 4, 2014

Interdisciplinary Journal of Virtual Learning in Medical Sciences
Volume:5 Issue: 4, 2014

  • تاریخ انتشار: 1393/10/10
  • تعداد عناوین: 6
|
  • محسن نظرزاده زارع، خدایار ابیلی، رامتین اسکروچی، حبیبه عباسی صفحات 1-11
    مقدمه
    در سازمان های اجتماعی، نیاز به یادگیری از اهمیت بسیاری برخوردار است، زیرا محیط خارجی در حال تغییر است و از آنجا که محیط داخلی نیز اساسا بی ثبات است، یادگیری سازمانی و سازمان یادگیرنده بیش از پیش حیاتی به نظر می رسد. بر این اساس، هدف پژوهش حاضر، بررسی میزان انطباق مولفه های سازمان یادگیرنده بر اساس مدل مارکوارت در کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران از دیدگاه کتابداران بود.
    مواد و روش ها
    روش پژوهش حاضر، توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری شامل کلیه کتابداران کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران بود (به تعداد 50 نفر). با توجه به تعداد اندک جامعه، کلیه آنها مورد پژوهش قرار گرفتند. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. برای بررسی روایی ابزار پژوهش، چند نسخه از پرسشنامه توسط یک استاد و دو نفر متخصص مورد بررسی قرار گرفت. همچنین ضریب آلفای کرونباخ برای بررسی پایایی ابزار پژوهش، 92/0 محاسبه شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از نرم افزار SPSS نسخه 16 و آزمون های ضریب همبستگی پیرسون و فریدمن استفاده شد.
    نتایج
    نتایج پژوهش نشان داد میانگین مولفه های پویایی یادگیری، تحول سازمانی، توانمندسازی، مدیریت دانش و کاربرد فناوری در کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران به ترتیب 65/2، 58/2، 54/2، 63/2 و 52/2 بود، بنابراین تمامی مولفه های سازمان یادگیرنده در کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطحی ضعیف قرار داشتند.
    نتیجه گیری
    برای تبدیل شدن به سازمانی یادگیرنده، لازم است که مدیران و متولیان این کتابخانه ها به مواردی از قبیل ارتباطات بازتر بین مدیران و کارکنان، ایجاد فرهنگ کار تیمی، تغییر در چشم انداز ها و راهبرد های سازمان و غیره بیش از پیش توجه داشته باشند.
    کلیدواژگان: یادگیری، سازمان یادگیرنده، تحول، کتابداران
  • علیرضا قربانی، سید جمال میرموسوی، سید میثم موسوی، سمانه آتیه دوست، جمیل صادقی فر، یاسر تبرایی صفحات 12-18
    مقدمه
    ارزیابی کیفیت خدمات از جمله گام های اساسی در تدوین برنامه های ارتقای کیفیت محسوب می شود. یکی از خدمات ارائه شده در سطح جامعه خدمات آموزشی در محیط های دانشگاهی است و دانشجویان به عنوان مشتریان بیرونی، خدمات آموزشی متنوعی را دریافت می کنند، بنابراین، یکی از مشخصه های وضعیت مطلوب در دانشگاه، برآورده شدن انتظارات دانشجویان از فرآیندهای آموزشی است. این پژوهش با هدف شناسایی انتظارات دانشجویان از فرآیند خدمات آموزشی و شناسایی دیدگاه های آنان درباره خدمات آموزشی ارائه شده جهت تعیین فاصله کیفیت خدمات آموزشی و با استفاده از مدل سرکوال در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار انجام شد.
    مواد و روش ها
    در این پژوهش توصیفی- تحلیلی شکاف بین انتظارات و خدمات آموزشی ارائه شده به دانشجویان با استفاده از مدل سرکوال و در قالب یک پرسشنامه استاندارد شامل 28 سوال در یک نمونه 273 نفری ارزیابی شد. داده های به دست آمده توسط نرم افزار SPSS نسخه 16 و با استفاده از آزمون های آماری t-test و آنالیز واریانس تحلیل شد.
    نتایج
    4/67% از نمونه های پژوهش، دختران بوده و گروه سنی 21 ساله با 6/32% دارای بیشترین فراوانی بوده است. همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی با 7/77% و دانشجویان رشته پرستاری با 4/23% بیشترین فراوانی را داشتند. میانگین واقعیات موجود کیفیت خدمات آموزشی از نظر دانشجویان با سطح انتظارات آنها در ابعاد پنج گانه کیفیت خدمات آموزشی فاصله قابل توجهی نشان داد و آزمون آماری T نشان داد که این اختلاف از نظر آماری در تمامی ابعاد پنج گانه، معنی دار است (000/0p-Value=). واقعیات کیفیت خدمات آموزشی موجود از نظر دانشجویان دانشکده بهداشت دارای بالاترین کیفیت بوده و آزمون تحلیل واریانس نشان داد که اختلاف بین ابعاد پنج گانه در دانشکده های مختلف، فقط در بعد همدلی از نظر آماری معنی دار است (086/0p-Value=).
    نتیجه گیری
    انتظارات دانشجویان فراتر از درک آنها از وضعیت موجود است و در هیچکدام از ابعاد، خدمت انتظارات آنها برآورده نشده است، بنابراین در برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت خدمات آموزشی، باید در راستای برآورده نمودن انتظارات دانشجویان تلاش کرد و ابعادی که بیشترین شکاف را دارند در اولویت قرار گیرند.
    کلیدواژگان: آموزش، ارزیابی کیفیت، دانشجویان، سبزوار
  • سمیه اسلامی، بهناز مهاجران، کلثوم نامی * صفحات 19-27
    مقدمه

    بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات، تحولی عظیم در نحوه ارائه آموزش پدید می آورد. از این رو کاربرد آن در محیط های یادگیری، توصیه شده است، بنابراین، هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی رابطه استفاده دانشجویان از فناوری اطلاعات و ارتباطات و عملکرد تحصیلی آنها بود.

    مواد و روش ها

    جامعه آماری پژوهش، کلیه دانشجویان دانشکده های علوم اجتماعی و رفتاری بود که با استفاده از فرمول نمونه گیری کوکران و روش نمونه گیری طبقه ای با انتساب متناسب، 384 نفر دانشجو به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه میزان استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات استفاده شد. برای تعیین روایی پرسشنامه، از روایی محتوایی و صوری استفاده شد و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ، 947/0 به دست آمد.

    نتایج

    نتایج نشان می دهد دانشجویان به میزان متوسط از فناوری اطلاعات و ارتباطات استفاده می کنند و بین برخی از مولفه های فناوری اطلاعات و ارتباطات و عملکرد تحصیلی، رابطه مثبت و معنادار وجود دارد. بین استفاده از نرم افزار واژه پردازی (25/0 r=، 01/0P<)، ارائه مطالب (23/0 r=، 01/0P<)، صفحات گسترده (15/0 r=، 01/0P<)، سایر نرم افزارها (تحلیل آماری، گرافیکی) (12/0 r=، 01/0P<)، پست الکترونیکی (35/0 r=، 01/0P<)، جستجو در وب (29/0 r=، 01/0 P<)، ارتباط دیداری و شنیداری (19/0 r=، 01/0P<) و عملکرد تحصیلی، رابطه مثبت و معنی دار وجود دارد، اما میان استفاده از پایگاه داده ها و نرم افزار طراحی، ساخت و انتشار صفحات وب در اینترنت با عملکرد تحصیلی، رابطه ای وجود ندارد.

    نتیجه گیری

    براساس نتایج پژوهش، پیشنهاد می شود تدریس و تهیه دروس با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات انجام شود و برنامه ای برای بسترسازی فرهنگی توسعه کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش و یادگیری دانشجویان جدیدالورود تهیه و هر سال در آغاز سال تحصیلی، اجرا شود.

    کلیدواژگان: فناوری اطلاعات و ارتباطات، واژه پرداز، شبکه ارتباطی کامپیوتر، رسانه های دیداری شنیداری، عملکرد تحصیلی
  • مریم مشاوری نیا، فاطمه لوایی، لیلا بذرافکن، نجمه سوادی صفحات 28-36
    مقدمه
    هدف از ارزشیابی اساتید بهبود نحوه تدریس و ارتقای اثربخشی آن است. در این مطاله مهمترین شاخص هایی که یک دانشجو در ارزیابی استاد مد نظر قرار می دهد، در بین دانشجویان دانشکده دندانپزشکی شیراز مورد مطالعه قرار گرفته است.
    مواد و روش ها
    این پژوهش یک مطالعه توصیفی- مقطعی است که در سال تحصیلی 90-1389 به صورت سرشماری بر روی کلیه دانشجویان دانشکده دندانپزشکی شیراز (376 نفر) انجام شد. ابزار سنجش، پرسشنامه ای روا و پایا با تعداد 40 سوال و مشتمل بر سه بخش بود که طبق فرم ارزشیابی دانشجویان از اساتید توسط مرکز مطالعات و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تهیه شد. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه با استفاده از نظرات اساتید دانشگاه و پایایی آن با استفاده ازآلفای کرونباخ، 89/0 ارزیابی شد. داده های به دست آمده با نرم افزار SPSS نسخه 16 و با آزمون تحلیل واریانس رتبه ای فریدمن، تجزیه و تحلیل شد.
    نتایج
    از نظر دانشجویان مهمترین شاخص ها در ارزشیابی استاد در حیطه ویژگی های فردی استاد، مهارت های تدریس، مهارت های ارزشیابی از و رعایت اصول و قوانین آموزشی قرار داشتند. تفاوت میانگین نمرات در تمام بخش ها به جز حیطه مهارت های استاد در ارزیابی دانشجو از لحاظ آماری معنی دار بود (001/0>p-value). همچنین دانشجویان، فاکتورهایی چون وضعیت اخلاقی استاد، میزان دشواری امتحانات و زمان تکمیل پرسشنامه ارزشیابی را در ارزشیابی خود از استاد تاثیرگذار دانستند. (001/0>p-value)
    نتیجه گیری
    هر چند بین دیدگاه های دانشجویان اختلاف نظرهایی وجود دارد اما شاخص های مورد نظر دانشجویان در این پژوهش می تواند برای طراحی، تهیه و تدوین یک پرسشنامه روا و پایا در ارزشیابی اساتید مورد استفاده قرار گیرند.
    کلیدواژگان: استاد، دانشجو، پرسشنامه، شاخص، ارزشیابی
  • امید براتی، پیوند باستانی، شهاب الدین ابهری صفحات 37-44
    مقدمه
    این پژوهش به منظور دستیابی به موثرترین گزینه های آموزشی مورد نیاز کارکنان ارائه دهنده خدمت در بخش سرپایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.
    مواد و روش ها
    مطالعه حاضر، مقطعی و در سال 1393 انجام شد. در این پژوهش کلیه شکایات مراجعین طی سال های 1392-1391 به صورت سرشماری از واحد رسیدگی به شکایات درمانگاه جمع آوری شد و با استفاده از نرم افزار EXCEL تحلیل شد. برای اخذ نظرات کارکنان و مدیران، از فرم نظرسنجی محقق ساخته پس از اطمینان از روایی (توسط خبرگان) و پایایی ابزار (79/0=) استفاده شد. کلیه منشی ها، کارکنان درمانی، نگهبانان و مدیران درمانگاه به صورت تمام شماری وارد مطالعه شدند. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه 16 و آزمون های آماری تی و آنووا تحلیل شد.
    نتایج
    یافته ها نشان داد بیشترین میزان شکایات مراجعین، مربوط به برخورد نامناسب کارکنان بود (55 فقره شکایت برابر با 5/35%). ضمنا بیشترین تعداد کارکنان حاضر نیز متقاضی برگزاری دوره «مهارت های ارتباطی در محیط کار» بودند. همچنین بین میانگین امتیازات دو دوره آموزشی مدیریت استرس (001/0>P) و مدیریت زمان (004/0=P) در دو گروه جنسی، تفاوت آماری معنی دار وجود داشت. به علاوه بین پست سازمانی شرکت کنندگان حاضر با میانگین امتیاز دوره های مدیریت استرس (002/0=P)، مدیریت زمان (001/0=P) و مهارت حل مساله (004/0=P) نیز تفاوت آماری معنادار مشاهده شد.
    نتیجه گیری
    با توجه به جوان بودن نیروهای حاضر، سال های زیاد باقیمانده از عمر خدمت مفید این افراد و اهمیت برخورد این کارکنان به عنوان صف اول ارائه خدمت با بیماران، ضروری است در راستای نهادینه نمودن اهداف کلان نظام سلامت و جلب رضایت گیرندگان خدمت و با هدف توانمندسازی این گروه، توجه ای همه جانبه به تهیه بسته آموزشی ضمن خدمت معطوف شود.
    کلیدواژگان: آموزش، نیازسنجی، نیازسنجی آموزشی، بخش سرپایی، توانمندسازی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • احمد ملکی پور، موسی ملکی پور، جمال معمرحور، جواد حسینی، محمد فرزانه صفحات 45-52
    مقدمه
    امروزه به منظور پیاده سازی یادگیری الکترونیکی، بایستی در ابتدا از میزان توانمندی دانشجویان در استفاده از رایانه آگاه بود تا بتوان قدم های بعدی را برداشت. هدف این پژوهش، بررسی میزان سواد رایانه ای دانشجویان دانشگاه پیام نور دهلران است.
    مواد و روش ها
    این تحقیق از نوع توصیفی می باشد که با استفاده از روش پیمایشی انجام شده است. جامعه آماری شامل 1823 نفر از دانشجویان دانشگاه پیام نور دهلران در سال 1393است. حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان و کرجسی، 318 نفر تعیین شد و با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای 109 مرد و 209 زن انتخاب گردید. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه محقق ساخته بود. روایی آن با استفاده از نظر جمعی از متخصصان تایید و پایایی پرسشنامه با استفاده از آلفای کرنباخ، 92/0 محاسبه شد. نرم افزار مورد استفاده، SPSS نسخه 17 بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون کلموگروف اسمیرنف، تی تک نمونه ای و آزمون فریدمن استفاده شده است.
    نتایج
    نتایج به دست آمده نشان می دهد که میزان سواد رایانه ای دانشجویان دانشگاه پیام نور دهلران در سطح مطلوبی قرار ندارد. همچنین براساس اولویت بندی میزان سواد رایانه ای، بیشترین آشنایی دانشجویان با مفاهیم پایه فناوری اطلاعات با رتبه میانگین 80/6 و کمترین آشنایی آنها با پایگاه داده ها با رتبه میانگین 74/1 است.
    نتیجه گیری
    با توجه به چشم انداز دانشگاه پیام نور مبنی بر استفاده از آموزش عالی برای همه، در همه جا و همه وقت، ضروری است که سیاست گذاران و برنامه ریزان دانشگاه پیام نور توجه ویژه ای به ارتقا و بهبود مهارت های سواد رایانه ای دانشجویان داشته باشند.
    کلیدواژگان: سواد رایانه ای، فناوری آموزشی، واژه پرداز، اینترنت، دانشگاه
|
  • Mohsen Nazarzadeh Zare, Khodayar Abili, Ramtin Skrouchi, Habibeh Abbasi Pages 1-11
    Introduction
    Learning is essential for any social organization. Since the external and the internal environments are changing، organizational learning and learner organization seem to be more critical. The main aim of the present survey was studying the rate of learner organization components adoption، in the libraries of Tehran University of Medical Sciences from the librarians’ points of view، using the Marquardt model.
    Materials and Methods
    The present study is a descriptive one whose statistical population consisted of all librarians of Tehran University of Medical Sciences (about 50). A research-made questionnaire was used to collect the data. One professor and two experts of the field evaluated the questionnaire and based on their views its validity was confirmed. The reliability of the research instrument was found to be 0. 92، using Cronbach’s alpha. Pearson correlation coefficient and Friedman test were used to analyze the data.
    Results
    According to the results، the means for the learning dynamics، organizational change، empowerment، knowledge management and IT application components were 2. 65، 2. 58، 2. 54، 2. 63، and 2. 52، respectively. Therefore، all learner organization components in the libraries of Tehran University of Medical Sciences were weak.
    Conclusion
    To become a learner organization، the managers and organizers of these libraries should pay more attention to more open communication between managers and staff، development of team working culture within the organization، changes in organization strategies and visions، etc.
    Keywords: Learning, Learner Organization, Transformation, Librarians
  • Alireza Ghorbani, Seyyed Jamal Mirmosavi, Seyyed Meysam Mousavi, Samaneh Atiehdoust, Jamil Sadeghi Far, Yaser Tabarrayi Pages 12-18
    Introduction
    Service quality assessment is a basic step in quality improvement planning. Educational services offered to students of academic organisations are of different types. So students’ satisfaction is an indicator of disirable services in academic organisations. This study aimed to indentify the students’ expectations of educational services، their viewpoints about current educational services and determination of the quality gap at Sabzevar University of Medical Sciences، using SERVQUAL Model.
    Materials And Methods
    In this cross-sectional study the existing gap between the students’ expectations and the educational services was assessed، using the SERQUAL model with a standard questionnaire containing 28 items and a sample of 273 students. The data was analyzed by SPSS software، version 16 with t and ANOVA tests.
    Results
    Most of the students were 21 years old and 67. 4% of them were female. Also undergraduate students with 77. 7% and nursing students with 23. 4% had the most frequencies. Regarding the five aspects of quality، there was considerable gap between the quality of current educational services and the students’ expectations (p= 0. 000). The students of Health School gave the best score to the current educational services. ANOVA analysis showed that regarding the five asspects of quality in different schools، only the difference between the empathy aspect was ststistically significant (p-value=0. 086).
    Conclusion
    Based on the results، the students’ expectations are beyond the current status. Thus improving the quality of services، particularly those with the most gap، should be of the highest priority.
    Keywords: Education, Quality Assessment, Students, Sabzevar
  • Somayeh Eslami, Behnaz Mohajeran, Kolsum Nami Pages 19-27
    Introduction

    The adoption of information technology has revolutionized the educational programs. If properly used، this technology can offer a lot of opportunities to both the teachers and the learners. The aim of the present study was to identify the relationship between the use of information and communication technology by the student and their academic performance.

    Materials And Methods

    The study population consisted of all students studying at Behavioral and Social Sciences Faculties. Using Cochran’s formula، we obtained a sample of 384 participants. An IT questionnaire was used to collect the research data. The research tool was validated using expert opinion and its reliability was found to be 94%.

    Results

    The results of the study showed that students used IT averagely، and their academic performance was relatively desirable. A meaningful and positive relationship was found between the use of such software as word (p<0. 01، r= 0. 25)، PowerPoint (p<0. 01، r= 0. 23)، excel (p<0. 01، r= 0. 15)، and other software (statistical analysis، graphics) (p<0. 01، r= 0. 12) and E-mail (p<0. 01، r= 0. 35)، Search (p<0. 01، r= 0. 29)، and audio-visual communication chat (p<0. 01، r= 0/19) and the students’ academic performance. However، there was no correlation between the academic performance and the use of data base (access) and font page.

    Conclusion

    It is suggested that the university courses be prepared and taught through ICT technologies. In addition، the infrastructure and cultural background for the use of ICT should be provided for all students، particularly the new ones.

    Keywords: Information, Communication Technology, Word Processing, Computer Communication Networks, Video, Audio Media, Academic Performance
  • Maryam Moshaverinia, Fatemeh Lavaee, Leila Bazrafcan, Najmeh Savadi Pages 28-36
    Introduction
    The purpose of faculty evaluation is improvement of teaching quality and its effectiveness. This study was performed to investigate the most important criteria in faculty evaluation among students of Shiraz Dental School.
    Materials And Methods
    This descriptive، cross-sectional study was performed، using census method. The participants consisted of all Shiraz Dental School students (376 students) in the second semester of 2011 academic year. The evaluation tool was a valid and reliable questionnaire with 3 sections and 40 questions، being prepared by the Education Development Center (EDC) of Shiraz University of Medical Sciences. The reliability and validity of the questionnaire were checked by Shiraz University of Medical Sciences faculties (Cronbach''s alpha=0. 89). The data were analyzed by SPSS software (version16)، using Friedman test.
    Results
    According to the students، the most important evaluation criteria were the professors’ personal characters، teaching skills، testing approaches and the observance of educational principles and standards. There was a significant difference between mean scores of all above sections except the testing approaches (P-value<0. 001). In addition، factors such as the instructors’ temperament، level of exam difficulty، time of completing the evaluation form were considered important by the participants.
    Conclusion
    Although different studies have reported different criteria، the criteria used in this research can be employed to develop a valid and reliable questionnaire to evaluate the university instructors.
    Keywords: Faculty, Student, Questionnaire, Index, Evaluation
  • Omid Barati, Peivand Bastani, Shahab Alddin Abhari Pages 37-44
    Introduction
    This research was planned to obtain the most effective educational options required by the staff who deliver services in the outpatient Dept. of Shiraz University of Medical Sciences.
    Materials And Methods
    The survey was a cross-sectional and applied study that was performed descriptively and analytically in 2014. For data collection، all clients’ complaints in 2014 were collected from the university center for attending to complaints ……. Unit and were analyzed using EXCEL software. The staff and managers’ views were collected through a researcher-made questionnaire whose validity was verified by experts and whose reliability was found to be 0. 79. The data were analyzed through classic & statistical ANOVA، and T-test using SPSS software.
    Results
    the results showed that the most clients’ complaints of Motahri and Imam Reza clinics were related to the inappropriate manner of the staff (55 cases، %35. 5). Interestingly، most employees felt the need for a workshop on “communication skills at work”. Moreover، there was a statistically significant difference between the mean score of the two educational courses of stress management (p<0. 0001) and time management (p=0. 004) for the females & the males. Besides، regarding the organizational position of the participants، a statistically significant difference was found among the mean scores of stress management (p=0. 002)، time management (p=0. 0111)، problem solving skills and decision making (p=0. 0004) courses.
    Conclusion
    Regarding the low experience of the present staff and the many more years they have to work at the university، there is a need for proper in-service training package to empower the personnel to reduce the clients’ complaints and achieve their satisfaction.
    Keywords: Education, Need Assessment, Educational Need Assessment, Outpatient Department, Empowerment, Shiraz University of Medical Sciences
  • Ahmad Malekipour, Mousa Malekipour, Jamal Moammerhoor, Javad Hoseini, Mohammad Farzaheh Pages 45-52
    Introduction
    Nowadays، in order to implement E-learning، we should be aware of the students’ computer literacy before taking further steps. The purpose of this study was to evaluate computer literacy among students of Dehloran Payam-e- Noor University (PNU).
    Materials And Methods
    The following research is a descriptive study carried out، using the survey method. The statistical population consisted of 1823 students studying at Dehloran PNU in 2014، of whom 318 (109 males and 209 females) were selected، using Morgan and Krejcie table and the stratified sampling. The data collection tool was a researcher-made questionnaire. The validity of the questionnaire was verified by the experts and its reliability was found to be 0. 92، using Cronbach''s Alpha. The data were analyzed through Kolmogorov Smirnov test، sample T and Friedman test، using the SPSS software، version 17.
    Results
    The results showed that the Dehloran PNU students’ computer literacy was not desirable. Also، based on the priority of computer skills of the students، most students were familiar with the basic concepts of information technology، with an average of 6. 80 and their minimal familiarity with the database was 1. 74.
    Conclusion
    Given the vision of PMU، i. e. higher education for everybody، everywhere and every time، it is essential that policymakers and planners of the Payam-e- Noor University pay special attention to promoting computer skills of the students.
    Keywords: Computer Literacy, Educational Technology, Word Processing, Internet, University